28.01.2018 г., 20:34 ч.

Няма да пиша повече 

  Поезия » Оди и поеми
915 1 2

Казах си, че повече няма да пиша.
Изтрих сайтовете и скъсах листите.. 
Ала ето ме на отново съм разгърнала тетрадката 
и думите просто се сипят от мастилото.
Разравям от мръсотията смачканите листи 
и започвам да плача на моите думи.
Опитвам се да сглобя скъсаните листи,
ала не се получава.
Сълзите капят и душата боли.
Боли ме заради сама мен,
заради собствените ми думи. 
Нима е възможно човек 
сам да си причини толкова много болка ?

© Ива Гачкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • А защо го правиш тогава?
    Не само аз ще го кажа - пиши, но се опитай да погледнеш написаното отстрани, все едно не си го писала ти.
    И това не е хейтване а съвет
  • Аааааааааааа,може,може,ние сме си мазохисти!
    Пиши!!!!
Предложения
: ??:??