24.05.2016 г., 9:48 ч.

Няма да съм същата... 

  Поезия » Любовна
677 0 0

Няма да съм същата...

 

                     "Всичко се променя и нищо не остава ...

                       и ти не можеш да стъпиш два пъти
                       в един и същ поток..."
    (Хераклит)

 

Да те обичам - без право на грешка.

Да изгарям - без пламък и дим.
Да говоря за чувства с насмешка...
Да е животът  (без Теб) поносим?!
Да дишам - без въздух да стига.
И без доспехи да влизам във бой.
Да се боря за теб - без интриги.
Да бленувам (без Теб), че си мой...

Да чакам сломена - без сили,
без болка, без трепет, без страст...

С надежда? Да! Но безкрила...

Аз, „твойта кралица“ – без власт...
И знам! Един ден ще се върнеш,

но тревожи ме мисъл една...
Когато пак  ме прегърнеш,
ще бъда ДРУГА жена!

© Арина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??