31.08.2007 г., 0:31 ч.

Няма да ти падна на колене! 

  Поезия
1085 0 7
 

Сълзите мои никога не ще да секнат,

Дори да ги попиваш с топлите си устни

И спомените вечно ще ме горят,

Додето тоз живот не ме напусне...


Аз спомням си го, сякаш беше вчера,

А всъщност преди много време беше,

Как молехме се тихо на Венера

Да пази любовта, която между нас гореше.


Но явно тя е спала и не ни е чула,

Защото днеска ти не си до мене.

Но нищо... Да, обичах те! Признавам!

Но няма да ти падна на колене!

© Илияна Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??