19.10.2014 г., 12:45 ч.

Няма го тук... 

  Поезия » Друга
367 0 2

 

 

                      Няма го тук...

 

 

             Обичам да посрещам вечерта,

             за да забравя делничната драма.

             В тайната прегръдка на нощта,

             са скрити истините - без измама.

            Идват в мислите или в съня,

            приятели, които вече нямам.

            Приседнали под старата асма,

            се веселят съседките и мама

            и оживява старият ми град,

            с уличката и онези двама,

            които търсят някаква мечта,

            от стихчето, укрито на тавана.

            Няма го тук двора и е друг светът.

            Има ново барче, с лъскава реклама.

            Сънувам ли сега или това преди

            било е само някаква измама?

 

© Виолета Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??