5.12.2008 г., 15:37 ч.

Няма как 

  Поезия » Любовна
734 0 8
Уморих се от думата "моля те" ...
Да виси като труп на бесило -
невъзможна, по детски безпомощна,
по-нечута, та чак неприлична...

Що не можеш и ти да я кажеш -
аз съм твойто любимо момиче...
Да признаеш, че нощем си плакал -
това не променя те с нищо...

Няма мъжко и женско обичане,
няма война в любовта за надмощие.
Ако можеш опитай - обичай ме.
За любов няма как да се моля....

© Геновева Симеонова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??