28.01.2017 г., 23:40 ч.

Няма нищо по-влудяващо... 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
486 0 3

Няма нищо по-влудяващо...

 

Няма нищо по-влудяващо

от твоите стихове в рисунки...

Няма нещо по - влудяващо

от живота, болката, радостта ти...

...

Не! Няма нищо по - влудяващо

от твоите целувки и прегръдки...

С които ми казваш, всичко

което искаш да ми кажеш...

И няма нищо по - влудяващо

от всичките ти видове усмивки...

С които правиш всичко,

което искаш да направиш...,

следвайки крачките на сърцето си...

...

Няма нищо по - влудяващо...

и все пак мечтая все да е така...-

Да ме дразниш отново и отново

и да ме подлудяваш непрестанно...

Нещо, за което и двамата лесно

си намираме оправдания -

да полетим, хванати за ръце...

към небесата, накрая на света...,

защото сърцето обича, такова

каквото е, колкото и безумно да е...

 

 

 

 

© Лили Вълчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??