28.07.2008 г., 22:03 ч.

Няма те 

  Поезия » Любовна
1032 0 27
 

 

Сърцето ми нашепва, че те иска,

ръцете ми те търсят всеки ден,

душата ми със спомени се плиска,

очите са завинаги във плен.

 

Сърцето ми не може да повярва,

че минало са нашите мечти,

душата път през бездната прокарва

и търси топли слънчеви лъчи.

 

Сърцето ми се бори с тишината,

превзела моя тъй нищожен свят,

душата не приема празнотата

и те преследва в призрачния град.

© Наташа Басарова Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??