2.04.2022 г., 8:51 ч.

Няма утеха 

  Поезия » Гражданска
514 2 0

Няма утеха.

Празен е храма

И камбаната вече в казан за ракия проплаква.

Всичко ти взеха,

Чаша очаква

Твоята тъпа народностна драма.

Няма утеха!

Някой си в тъмното пише:

"О неразумни..."

И представете си...

Все още диша!

© Георги Динински Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??