Apr 2, 2022, 8:51 AM

Няма утеха 

  Poetry » Civilian
511 2 0

Няма утеха.

Празен е храма

И камбаната вече в казан за ракия проплаква.

Всичко ти взеха,

Чаша очаква

Твоята тъпа народностна драма.

Няма утеха!

Някой си в тъмното пише:

"О неразумни..."

И представете си...

Все още диша!

© Георги Динински All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??