Не знам дали те има в моя свят.
Докато разбера, живота мина.
Аз нямам връщане назад.
(Макар, че имам да си взимам.)
Вероятно си на някой остров,
където всичко е любов и смисъл.
Където въздуха и обичта са прости,
дотолкова преди, че ги измислях...
Не знам дали съм изброил звездите,
и колко залези съм измълчал.
Самотна бях в небето, птица,
а на земята съм човек - печал.
Аз няма да те търся повече.
Намирам все бездушни светове.
И някога сред милиони обичи,
единствен, мен ще избереш...
Стихопат.
Danny Diester
© Данаил Антонов Всички права запазени