31.08.2022 г., 9:36 ч.

Няма връщане назад 

  Поезия » Любовна
667 1 2

      

   Няма връщане назад

 

Няма връщане назад,

любовта умира безвъзвратно.

Във душите ни е хлад,

не намирам път към теб обратно.

 

Всяка дума – стон в нощта!

И от тебе ме отдалечава.

Всяко чувство е тъга,

тлееща в гърдите ми жарава!

 

А навън дъждът вали

и рисува тебе по стъклата.

И сърцето ми боли,

аз сбогувам се със красотата.

 

Две души на кръстопът,

сенки на отминалото време.

Тръгвам във нощта без път,

а дъждът се сипе върху мене.

 

              Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??