Здравей! Аз много бързам, но
Имам друга, по-красива
На нея, много и отива
Да носи шал в мойта зима.
Имам друга, по-щастлива
В очите ми, уют е сътворила
И най-дълбоко в тях се взира
На нея навика най-много и отива.
Аз, виждам я кафето как допива
И погледа лъжовен в мене впива
Студени и самотни моите длани
От тебе с Любов са овладяни!
И вече, нямам друга!
27.01.2021
© Мария Николова Всички права запазени