2.07.2008 г., 18:20 ч.

Нямам какво 

  Поезия » Любовна
705 0 2

Нямам какво да ти дам, освен кутия със спомени.

Няма какво да вземеш от живота ми.

Няма нищо в сърцето ми, аз съм само хипнотизирани очи

и думи за него. Нощем като сомнамбул ставам

и пак го търся във всеки ъгъл на дъха ми.

И като на плейбек повтарям: "Мамка му, обичам само теб!

Не се опитвай да бъдеш с мен, всичко е ограбено.

Няма какво да намериш... освен изхабени чувства и място за сърце."

© Софийската Софиянка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??