14.09.2008 г., 20:30 ч.

Нямам мечти за убиване 

  Поезия » Философска
701 0 15
Нямам мечти за убиване...
Отчаяно впивам очи в околния мрак
и докосвам желана мрачността...
На границата съм, а разтреперена ръка
ми сочи път към синьото око на светлостта...
Там в параклис мярвам силует на вечността,
а  литургия с нежен, нежен благослов,
разлива музика с първична сила до новия бряг,
отърсила вкамененост без жал и без зов...
Имам мечти за сбъдване...

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??