8.02.2008 г., 13:46 ч.

Нямам сили 

  Поезия » Любовна
455 0 1

Нямам сили

 

Нямам сили да ти кажа,че те обичам,

а и вече няма смисъл!

Нямам сили и да плача, защото знам,

че е излишно!

Как се чувствам, може би не знаеш -

непознато чувство е за тебе любовта.

Сама стоях в стаята, в мрака

и плаках дълго, безгласно, а исках да крещя.

Не ме видя тогава,

не разбра, че страдах.

Днес бе по-различно - малко плаках,

нямах повече сълзи,

също ме болеше, че те няма

и останах съвсем без сили!

© Миглена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Сигурна съм, че този стих идва дълбоко от душата ти... Но моят приятелски съвет към теб е да не използваш вече толкова изхабен начин на изразяване на тези чувства. Много хора са казали точно същото и стойността му доста е поизтаняла. Поздрави!
Предложения
: ??:??