6.08.2008 г., 15:07 ч.

Нямаш 

  Поезия » Любовна
672 0 7
Когато загубиш душата си,
тогава ще знаеш цената й.
На Дявола евтино даде я,
защото те плашела - святата.
Когато ти вземе душата,
ще разбереш, че е тежка,
защото бе влюбена - бялата,
а ти я наричаше грешна.
Когато започне да тегне,
че няма нищо в сърцето ти,
иди при Дявола за последно,
но той не връща отнетото.
И да молиш, и да проклинаш,
всичко друго да му предлагаш -
той просто ще те отмине,
защото душа втора нямаш.

© Геновева Симеонова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??