6.11.2006 г., 20:33 ч.

Нямаш Право 

  Поезия
613 1 2

             Нямаш право да ме обвиняваш, след всичко що ти дадох. Нямаш право на ме нараняваш, отворих вратата и излязох. Не вярвах че ще се получи така, мислих че вески час ще споделяш с мен, не вярвах че от теб ще си отиде любовта, не вярва че станеш тъй студен. Но ето че реалността е това, ти каза край на всичко построено, ти отне ми и малкото неща, които караха сърцето да не е слумено ......

© Наталия Наталия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Като цял,текстта си е Добър.Само знаците...
  • Мила моя,чувала ли си за препинателни знаци и граматика??? ОПРАВИ ГО!
    И...слОмено!
Предложения
: ??:??