5.12.2009 г., 22:13 ч.

*** (О, миг, поспри...) 

  Поезия » Любовна
5853 0 15

 

             ***

              ”О, миг, поспри...”

                                 Гьоте

 

 

 

Не, не спирай, Миг!

Така ти вярвам -

ще отнесеш

онази мисъл -

тежка и коварна...

Онази болка -

постоянна...

Не спирай тук,

тук  няма нищо,

тук всички ветрове

 присядат...

Не спирай днес,

когато въздишки бясно

спират моя дъх...

Тръгвай, Миг!

Дълго беше с мен!

Върви при друг...

Искам да живея!!!

 

05.12.2009г.

© Мария Петрова-Йордано Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??