14.04.2021 г., 0:28 ч.

О, ти за мен си залив тих... ( дует ) 

  Поезия » Любовна
589 4 9

Contessa ( Светла Асенова ) и Agfedousi65 ( Асенчо Грудев )

 

А: Самотна ли ще е нощта

     сред тази звездна тишина?

     Къде остана любовта?

     Мълчи сребристата луна...

 

С: О, ти за мен си залив тих

     и знай - по лунната пътека,

     понесла своя влюбен стих,

     ще дойда по- добра и лека.

 

А: Тъгува тук, без теб, гръдта.

    Пустее заливният бряг.

    Къде остана любовта?

    Отново чакам искрен знак.

 

С: О, ти за мен си залив тих

     и знай - по лунната пътека,

     понесла своя влюбен стих,

     ще дойда по- добра и лека.

 

А: Аз виждам падаща звезда

     или надежда е това?

     Къде остана любовта?

     Сърцето ми трепти едва.

 

С: О, ти за мен си залив тих

     и знай - по лунната пътека,

     понесла своя влюбен стих,

     ще дойда по- добра и лека.

 

А: Окриля ме една мечта.

     Душата " Вярвай! " все шепти.

     Къде остана любовта?

     Ела, любима моя, ти!

 

С: О, ти за мен си залив тих

     и знай - по лунната пътека,

     понесла своя влюбен стих,

     ще дойда по- добра и лека.

© Асенчо Грудев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??