Оазис е там
където сърцето от жажда
любовта да намери
към луната започва да вие
и щом я открие
утолява страстта
на жаждата си
и ненаситно,
доволно,
започва да пие,
да пие...
Оазис е там
където топлите дюни
вятъра -
в пустинята
безумно пак влюбен -
със целувките си нежно облива
и със залезните, меки талази
лек като мечта се надига
пак и отново от тази
звездна магия
чаша след чаша ще си налива...
Оазис е там
където песен започва -
онази -
все така за любовта,
която няма да срещне по пътя
неизбежната посока за край
и дори Времето
е съгласно двама да се обичат:
- Безрезервно и вечно,
завинаги...
дори до безкрай...
© ГФСтоилов Всички права запазени