19.09.2007 г., 14:40 ч.

Обади се пак 

  Поезия
622 1 4
Телефонът звъна, дали не беше ти,
гласът от другата страна мълчи.
И затвори, без да чуя звук,
щом разбра навярно, че съм тук.

Гласът мълчеше и не разбрах
кой е и обзе ме страх.
Може просто да е грешка,
но ми стана много тежко.

Обади се пак, ако си ти,
призовавам те да не мълчиш.
Сърцето ми копнее да те чуе,
душата ми на теб да се открие.

Обади се пак, на глас извиках,
не искам със самотата да свикна.
Мога да простя отново и отново,
само обади се и готово.

© ЕЛЕНА ГОГОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??