13.11.2007 г., 9:41 ч.

"Обаждам ти се да ти кажа, че те обичам" 

  Поезия » Любовна
5850 1 30
                                                        ("Обаждам се да ти кажа, че те обичам"
                                                          по песен на Стиви Уондър)

Омая ме във въздуха, където дишаш,
а тишината, бялата, след теб засрича,
щастлива, че живееш в нежния й свят
и със сезоните, във вечния им цвят!

Омая ме с звъна дъждовен на капчука,
а твоето сърце до мене тупка, тупка,
щастливо като вечност, в непрестанен бяг
на сенки търсещи, намерили се в твоя бряг!

Омая ме със твойто мое обожание,
а моята твоя мечта отдадох със признание,
щастливо я кодирах във душите тайно,
с усещането все също, нежно и уханно!

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??