6.09.2019 г., 12:55 ч.

Обещай ми 

  Поезия » Гражданска
343 2 0



Обещай ми, ако нещо се случи,
и любовта си към мен да загубиш.
Сърцето ти няма да се заключи
и в други, пак ще се влюбиш.

Обещай ми, че ще го обичаш,
и ще го гледаш нежно в очите.
С дъха му, заедно с него ще дишаш
името му ще виждаш в звездите.

Обещай ми, че в миг споделен,
когато се чувстваш добра и красива.
Ще се обърнеш и сетиш за мен,
и в нашите дни, била си щастлива.

Обещай ми, ако нещо се случи,
и стане така, че в други се влюбиш.
Сърцето ти няма да се заключи,
обичай, няма какво да загубиш.

Явор Перфанов
05.09.2019 г.
Г. Оряховица

© Явор Перфанов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??