27.11.2008 г., 12:51 ч.

Обещание 

  Поезия » Любовна
440 0 1

 

Мога дълго тебе да гледам.

Мога вечно да мисля за теб.

Мога с твоите сълзи да плача

и да се слея с твоя смях.

Ала, защо те няма?...

 

Мога с вятъра тих да те галя.

Мога с дъжд да измия тъгата.

Мога слънце в душата ти да запаля.

Мога песен да бъда в гласа ти.

Ала, защо те няма?...

 

Мога всеки миг дъха ти да слушам.

Мога с целувка страха да изтрия.

Мога нежна мисъл да бъда в ума ти.

Мога винаги теб да обичам.

Ала, защо те няма?...

© Силвия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??