Мога дълго тебе да гледам.
Мога вечно да мисля за теб.
Мога с твоите сълзи да плача
и да се слея с твоя смях.
Ала, защо те няма?...
Мога с вятъра тих да те галя.
Мога с дъжд да измия тъгата.
Мога слънце в душата ти да запаля.
Мога песен да бъда в гласа ти.
Ала, защо те няма?...
Мога всеки миг дъха ти да слушам.
Мога с целувка страха да изтрия.
Мога нежна мисъл да бъда в ума ти.
Мога винаги теб да обичам.
Ала, защо те няма?...
© Силвия All rights reserved.