13.11.2010 г., 18:01 ч.

Обещание 

  Поезия » Философска
488 0 4

 

 

Във мене Храм Божествен ще издигна

и с нищо грешно няма да го оскверня,

сърцата на Слънцата ще достигна,

докосвайки безмерното с ръка.

 

Тогава ще почувствам и ще бъда

едно със Теб, Спасителю, в света

и всички мои братя ще прегърна,

отдал се целият на Любовта!

 

© Ангел Филипов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??