Във мене Храм Божествен ще издигна
и с нищо грешно няма да го оскверня,
сърцата на Слънцата ще достигна,
докосвайки безмерното с ръка.
Тогава ще почувствам и ще бъда
едно със Теб, Спасителю, в света
и всички мои братя ще прегърна,
отдал се целият на Любовта!
© Ангел Филипов All rights reserved.