Докато със зачервени очи от цигара
снимам нескопосано плажната ивица.
Докато играейки настолна игра,
се чудя на пластмасовата бутилка в ъгъла.
Докато обикаляйки безцелно супермаркета,
се озовавам на касата с бутилка водка.
Докато пияна изчиствам апартамента,
а след това и главата си... от теб.
© Аделина Всички права запазени