Feb 26, 2019, 8:47 AM

Обещавам ти да те измисля 

  Poetry » Other
552 1 0

Докато със зачервени очи от цигара

снимам нескопосано плажната ивица.

Докато играейки настолна игра,

се чудя на пластмасовата бутилка в ъгъла.

Докато обикаляйки безцелно супермаркета,

се озовавам на касата с бутилка водка.

Докато пияна изчиствам апартамента,

а след това и главата си... от теб.

© Аделина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??