7.07.2004 г., 20:52 ч.

Обич 1 

  Поезия » Любовна
2306 0 1

Аз те чакам, мила моя, с вдъхновение, 

 пак при мен да дойдеш ти 

 и сърцето напява със вълнение: 

 “Ела ме, скъпа, прегърни!” 

 *** 

И за този светъл миг мечтая, 

 моя мила тайнствена любов, 

 и от все сърце го аз желая

в този пуст живот суров! 

 *** 

 И времето не ще измие образа,

 във който съм пленен, 

 а само истински ще се разкрие - 

 искрената обич в мен!

© Пламен Петров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Ще си позволя да ти напиша първия куплет, както на мен ми звучи:
    Аз те чакам, мила моя,
    да дойдеш пак при мен.
    И сърцето ми напява:
    "Прегърни ме с нежните ръце!"

    Вторият куплет е напълно излишен.
Предложения
: ??:??