4.11.2010 г., 16:11 ч.

Обич! 

  Поезия » Любовна
738 0 2

Обичта, ще кажете, че е клише
и може би ще бъде именно така,
но винаги едно писмо в шише
ще пускам във морето със ръка!

И вярвайки, че тя ще го открие,
това чувство всеки ден ще ме зове,
намирайки го, тя ще се прикрие,
засрамена, с подмокрени нозе.

Да видя аз тогава нейното лице,
учудено, със жива младост,
погалил бих я с нежност на перце,
целунал бих я с жизнерадост!

И плувайки тогаз през океани,
в съзнанието мое бих родил
купища от хорските закани,
и човек от обич океаните изпил!

© Любослав Костов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??