Син синчец цъфти
в очите
на момиче,
от небесните недра
здезден дъжд
се сипе.
Мъжки погледи целуват
синьото
в очите,
тичат кончета в душата,
препускат
към мечтите.
Зряло жито се люлее
в косите
на момиче,
мъжки вятър там се рее,
влюбено шепти
и пее.
Слънчеви петна се гонят
върху блузка
на момиче,
мъжки длани ги докосват,
някой някого
обича вече...
© Магдалена Костадинова Всички права запазени