9 дек. 2007 г., 21:29

Обич 

  Поэзия » Любовная
5786 0 36

 

 

                 Син синчец цъфти

                 в очите

                 на момиче,

                 от небесните недра

                 здезден дъжд

                 се сипе.

                 Мъжки погледи целуват

                 синьото

                 в очите,

                 тичат кончета в душата,

                 препускат

                 към мечтите.

                 Зряло жито се люлее

                 в косите

                 на момиче,

                 мъжки вятър там се рее,

                 влюбено шепти

                 и пее.

                 Слънчеви петна се гонят

                 върху блузка

                 на момиче,

                 мъжки длани ги докосват,

                 някой някого

                 обича вече...

 

 

 

 

 

                         

© Магдалена Костадинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??