11.08.2007 г., 16:48 ч.

Обич 

  Поезия
489 1 3

 

Обичам те и те целувам

по устните, напукани в дъжда,

във сънищата свои те сънувам

и с твоя образ дишам и раста.

 

Обичам те и те целувам.

Очите ти аз търся във нощта,

за миг със теб единствено жадувам,

а после да остана пак сама.

 

Обичам те и те целувам.

И пак ръце към изгрева протягам

за теб - несподелената любов тъгувам,

а после искам да избягам.

 

Обичам те и те целувам.

Ти си мечта, несбъдната реалност,

в която вярвам и жадувам

да бъде винаги сакралност.

© Елица Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??