29.07.2009 г., 11:38 ч.

Обич 

  Поезия
706 0 4
Събличай ме бавно с очи,
докосвай ме с галещи пръсти,
поспри... после пак отначало,
страхуваш ли се?
Недей!
Погледни ме и виж,
гладка съм и толкова бяла...
отразила дори твоите мечти -
огледало съм.
Да.
Огледало.

© Наталия Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??