ОБИЧ
Обичай ме безмълвно и копнежно
с огнена, разкрепостена страст,
с пеперудено крилата нежност
душата ми отпращай във екстаз.
Обичай ме духовно, със слова
съществото ми гали със мъдрост,
в прегръдките ти даже да заспя,
душата ми от нея ще пребъде.
Обичай ме с ръце, красиво
събуждай нежността ми страстно
и във съня ще съм щастлива,
и тръпнеща от твойте ласки.
Не бързай, времето е спряло
за любовта ти няма часове,
безкрайно е за нея - цяло
времето на всички светове.
Обичай ме, а аз ще помълча
потънала във твоите очи,
в прегръдката на няма тишина,
нали такава обич се мълчи.
© Гинка Любенова Косева Всички права запазени