May 24, 2013, 7:05 PM

Обич 

  Poetry » Other
602 1 3

 

 

        ОБИЧ

 

 

Обичай ме безмълвно и копнежно

с огнена, разкрепостена страст,

с пеперудено крилата нежност

душата ми отпращай във екстаз.

 

Обичай ме духовно, със слова

съществото ми гали със мъдрост,

в прегръдките ти даже да заспя,

душата ми от нея ще пребъде.

 

Обичай ме с ръце, красиво

събуждай нежността ми страстно

и във съня ще съм щастлива,

и тръпнеща от твойте ласки.

 

Не бързай, времето е спряло

за любовта ти няма часове,

безкрайно е за нея - цяло

времето на всички светове.

 

Обичай ме, а аз ще помълча

потънала във твоите очи,

в прегръдката на няма тишина,

нали такава обич се мълчи.

© Гинка Любенова Косева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??