4.01.2008 г., 13:01 ч.

Обич 

  Поезия » Любовна
560 0 1
Твойте меки устни ме привличат,
тялото ти ме зове,
гласът ти нежно ми нашепва:
"Обичам те, обичам те!".

Когато ти докоснеш мойте длани,
аз чувствам твойта топлина,
когато с поглед ме обгърнеш,
аз чувствам, че горя!

Това е толкова прекрасно,
но е само зла шега,
обичам те и ти го знаеш,
обичай ме и ти сега!

© Ивелина Енчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??