А ти дали ще си щастлив?
Когато си далеч от мен.
Когато няма кой да те потърси
със звънливо - моето гласче.
Да! Ти ще бъдеш винаги
край мен и моите мисли.
В тревичките, пътечките.
Така е! И аз това го знам.
Но всичко с теб бе толкова
истинско, красиво, мило.
А аз до теб, обичана с усмивка,
щастлива и обичана жена.
Спомените ще ме топлят пак.
А аз ще знам, че и ти ме помниш,
годините с обич преживяни
и всеки миг, споделен бе с теб.
© Елена Всички права запазени