9.05.2008 г., 0:06 ч.  

Закъснялото писмо 

  Поезия » Любовна
920 0 21


 

 

То дълго пътува към тебе.
Достатъчно дълго.
А малкото камъче вече обърна колата.
И думите в него сега
ще изглежда, че лъжат -
до сричка, до буква, до точка.
Дори и нататък...

Единствено Тя, Любовта,
се променя тъй бързо -
от дума подметната или скандал скалъпен.
Тежи от вина . Без виновни.
Горчи даже въздухът.
Изгуби и смисъл, и радост, и дух
моят ден.

© Елица Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??