17.05.2011 г., 9:24 ч.

Обич моя 

  Поезия » Любовна
1339 1 19

Ти си все някъде. Другаде!

Там е красиво все, сън!

Писа за бивша съпруга, но

нито веднъж: "с нея съм".

 

Вярвал си - ще се получи.

Да сме щастливи и двете!

А пък аз - че ми се случва

обич. И чиста, и светла.

 

Нашата радост бе манна

и изваля небесата!

Tръгва си вече. Тъй бавно,

че ще източи душата ми.

© Цонка Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??