9.07.2020 г., 9:51 ч.

Обич раздавам... 

  Поезия » Философска
709 1 0

Тази думичка ОБИЧ... толкова сричана,

търсеща, искаща, молеща, даваща...

Не надраснах нуждата да бъда обичана!

Обич ме води в света, който ме обикаля...

 

Всичко край мен грее в обич разискрена.

Пеят клетките и сърцето в синхрон.

Няма увъртане – нижа светли усмивки,

чистя мислите от всеки фалшив тон...

 

Така си живея – с много приятели,

готови с мен да летят към дъгата –

многоцветна – олтар обаятелен –

държи ме изправена срещу тъгата...

 

Обич раздавам...

 

                              © Павлина Петрова 

© Павлина Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??