19.01.2018 г., 10:17 ч.

Обичах те 

  Поезия » Любовна
243 0 0

 

 

 

 

Обичах те. Както Луната обича звездите.

И Слънцето - тревата.

Обичах те. Толкова много.

Изгубих се. Нейде по средата

между залеза и зората.

© Яна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??