4.03.2017 г., 22:31 ч.

Обичай ме 

  Поезия » Любовна
278 0 4

Обичай ме завинаги, любима.

Омръзна ми да гоня пеперуди.

Обичай ме, повярвай в любовта ми.

Да гоня други вече нямам сила...

 

Във теб намерих всичкото, което...

... за него си мечтаех от години

усмивка, красота, чаровност до безумие,

а твоята душа е моето небесно пълнолуние.

 

Обичай ме сега, отново, моля те обичай ме.

Без теб ще си живея, като сокола скитник.

Обичай ме, ще те обичам вечно, овладей ме.

Със теб ще се превърна в твоя ненаситник.

© Борислав тодоров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??