1.09.2009 г., 10:34 ч.

Обичай ме... 

  Поезия » Любовна
958 0 7

Обичай ме,

напук на всеки

и на всичко.

Обичай ме,

дори когато другите

ме мразят.

Обичай ме,

за да стопиш в душата

ледовете...

Обичай ме,

заради грешките

и страховете.

Обичай ме,

до смърт...

както друга никоя

не си обичал.

Обичай ме...

след теб не искам

друг да ме обича.




© Румяна Михалева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??