ОБИЧАЙ МЕ
Обичай ме! Не само за пред хората.
Обичай моята душа.
Обичай ме и въпреки умората
внимавай аз да не сгреша!
Обичай ме! Обичай ме завинаги!
Доказвай ми го всеки ден.
Обичай мислите ми винаги,
дори понякога и да са срещу мен.
Обичай ме! И дай ми свободата.
Остави ме да вървя сама.
Тогава аз ще ти даря душата си
и щастието на света.
Обичай ме! Дори и стъпила накриво.
Все пак пътят аз си го вървя.
Обичай моите нощи страстни, диви
понякога аз правя чудеса!
Обичай ме и не ще съжаляваш!
Ще ти даря живота си в нощта,
когато разбера, че чудесата
са спряли и пред моята врата!
13.05.2007
© Мириам Всички права запазени