Jun 26, 2007, 10:04 AM

ОБИЧАЙ МЕ 

  Poetry
1008 0 8

 

 

ОБИЧАЙ МЕ

Обичай ме! Не само за пред хората.

Обичай моята душа.

Обичай ме и въпреки умората

внимавай аз да не сгреша!

Обичай ме! Обичай ме завинаги!

Доказвай ми го всеки ден.

Обичай мислите ми винаги,

дори понякога и да са срещу мен.

Обичай ме! И дай ми свободата.

Остави ме да вървя сама.

Тогава аз ще ти даря душата си

и щастието на света.

Обичай ме! Дори и стъпила накриво.

Все пак пътят аз си го вървя.

Обичай моите нощи страстни, диви

понякога аз правя чудеса!

Обичай ме и не ще съжаляваш!

Ще ти даря живота си в нощта,

когато разбера, че чудесата

са спряли и пред моята врата!

13.05.2007

© Мириам All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??