30.06.2019 г., 10:04 ч.

Обичай ме – на пук! 

  Поезия » Хумористична, Философска, Друга
891 4 9

Произведението не е подходящо за лица под 18 години

Обичай ме, на пук на всички хора,

които зад гърба ми ти говорят,

че грубиян съм – без финес…

Че искам прост от тебе секс!

 

Обичай ме, на пук на всички – тия,

които казват, че си гювендия…

Че хич не те е еня за „парчето” –

а, колко пълно ми е порт’монето!

 

На Космоса, обичай ме, на пук…

И на разгонените бици,

които казват, че съм глух

за звънкащите твои цици!

 

Че барабанчето ти съм оставил,

без твърда пръчка да скучай…

Че май, че вече съм забравил,

как влиза кренвирш във кравай.

 

Обичай ме на пук!

Нали съм тук –

ни мерудия помирисал…

Не съм нагазил в чужди лук,

откак на твоя съм курдисал.

 

Обичай ме! Обичай ме – на пук!

И аз ще те обичам, к’во да правя?

При толкоз бици, трябва да съм луд –

да изоставя моята „свещена крава”!

© Бостан Бостанджиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Уау! Тупалката ти е номер 1...
  • В края на месеца шоколадът е добър избор, ако искаш някой да изтърпи присъствието ти у дома, адашке!
  • В последните часове се оказа, че шоколадът е добър заместител на страданието! Обичайте се - и на пук и на инат И ти благодаря за усмивката!
  • Благодаря ви за любопитството да дочетете докрай и за добавянето в любими !
  • Правилно е "напук".
  • Все пак хората страдат от любов. Колкото и откачено да звучи.
  • !
  • Добре е, че е крава.
    Значи мляко дава!

Предложения
: ??:??