18.07.2019 г., 8:31 ч.

Обичай ме така дефектна 

  Поезия » Любовна
542 0 0

Не се научих да съм прилежна домакиня, 

но пак намирам ред в моята си бъркотия.

Не се научих да съм нечия робиня,

вбесиш ли ме, знаеш, ще те набия 

без окото да ми мигне даже 

дори невинен ти да се окажеш!

 

Не се научих да съм добра жена,

да съм такава хич не ми прилича!

Бутилката в главата ще ти строша,

а после ще ти кажа, че те обичам.

 

Не се научих аз и да ти готвя 

във кухнята буквално съм пожар.

Сандвичи и салата да приготвя 

за всичко друго пълен ад, кошмар!

 

Провал отново, за малко къщата да подпаля 

не, че нещо с това не искам да се хваля!

Трагедия, пералня правилно не зная как да пусна

и затова да ме нахокаш не пропусна!

 

Не се научих как да съм перфектна 

и знам да се живее с мене не е лесно,

Но моля те, обичай ме така дефектна 

трудно ще ти е, но пък никога безинтересно!

© Христина Кузмич Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??