1.09.2009 г., 20:38 ч.

Обичай ме тогава 

  Поезия
547 0 9

Обичай ме, обичай ме тогава,

цялата любов в света ми подари.

Любовта щом искрено се дава,

тя завинаги във нас гори.

 

Не могат да я угасят потопи

от град и дъжд, от думи зли.

Любовта е от вселена по-дълбока.

Без любовта вселената боли.

 

Тя в болката си най-жестока носи

вярата във вечното добро.

Ръце подаваме си без въпроси

какво ще е... какво ли е било...

 

Така ний с теб сме осъзнали

сред купчини безсмислени неща,

че в една прегръдка се събира цялата,

най-звездната вселена - любовта.

 

 

© Албена Стефанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??